WEINIG TIJD, TOCH GEZOND SMULLEN

ge

 

 

WEINIG TIJD, TOCH GEZOND SMULLEN

 

 

HIER MAKEN WE VERSE MAALTIJDEN

Meest uitdagende combinaties

In deze fabriek worden complete maaltijden samengesteld: koelverse maaltijdsalades, groene salades, pizza’s, wokgerechten en veel meer. In totaal ongeveer 50. Dat aantal varieert, want onze productontwikkelaars bedenken steeds weer nieuwe recepten.

CIJFERS EN FEITEN

  • 170 mensen in vaste dienst en tot 200 oproepkrachten
  • 11 productielijnen draaien zeven dagen per week
  • Tweeploegendienst van 5.00 tot 23.00 uur
  • Deels geautomatiseerd en deels handwerk
  • Fysiek zwaar werk wordt geminimaliseerd
  • Veel aandacht voor veilige werkomstandigheden 
  • Opleidingsmogelijkheden o.a. vanuit Vezet Academy

Cijfers en Feiten

  • 170 mensen in vaste dienst en tot 200 oproepkrachten
  • 11 productielijnen draaien zeven dagen per week
  • Tweeploegendienst van 5.00 tot 23.00 uur
  • Deels geautomatiseerd en deels handwerk
  • Fysiek zwaar werk wordt geminimaliseerd
  • Veel aandacht voor veilige werkomstandigheden 
  • Opleidingsmogelijkheden o.a. vanuit Vezet Academy

Het team

Aan elke productielijn werkt een team. De productiemedewerkers vullen de lijnen met grondstoffen. De operators zorgen dat de lijnen optimaal werken. De operator Technische Dienst van het team doet het onderhoud en eventuele reparaties. De Chef Kwaliteit en de keurmeester zorgen dat de maaltijden aan alle eisen voldoen.

Fijn werken bij Maaltijdgemak

We willen Nederland blij maken en dat kan alleen als jij dat ook bent. Je staat aan een lijn met een hechte groep collega’s. Iedereen staat voor zijn taak en we helpen elkaar als het nodig is. De sfeer is prima, er wordt veel gelachen. Het werk is merendeels handmatig. Je krijgt regelmatig een andere plek en er zijn speciale hulpmiddelen om eenzijdige fysieke belasting te voorkomen. 

© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |


© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |