LEKKER GEZOND, MAAR OOK BETAALBAAR




LEKKER GEZOND, MAAR OOK BETAALBAAR



WE LOPEN VOOROP MET PRODUCTINNOVATIE

  

Hier komen je beste ideeën naar boven

Hier ontstaan de culinaire ideeën voor versproducten. Jaarlijks lanceert Vezet zo’n 100 nieuwe of verbeterde producten om. Als productontwikkelaar kun je je passie voor food goed doorvertalen naar realistische concepten. Je werkt op basis van korte lijnen met Sales, Inkoop, R&D, Productie en inkopers van de klant. Met je collega’s van Quality kijk je naar de kwaliteitsnormen.



'Het is kicken als je idee bij de consument op tafel staat'



Hoe ontstaan recepten?

Tijdens een rondje door de fabrieken verzamel je grondstoffen, maakt er een praatje over met de operator, gaat in de kookstudio experimenteren met samenstelling, bereiding, smaak, kleur, houdbaarheid en bedenkt de toepassing: wordt het bijvoorbeeld een wokgerecht, een groentenmix of complete maaltijd? Dan is er nog de afweging of er ingrediënten bij moeten die niet van Vezet komen. Denk aan vlees, vis, of dressings. Net zolang tot het prille concept klaar is voor de proefsessies. Altijd weer spannend.

  


Smaakmakers

Wat je bedenkt is niet alleen smakelijk, het moet ook tegen een consumentvriendelijke prijs in onze fabrieken te maken zijn en voldoen aan allerlei (gezondheids)eisen. Vrij complex allemaal. Vezet heeft daar een strakke procedure voor. Het begint met het online screenen van ruwe ideeën, proeftests en keuringen. Dan volgen beoordelingsrondes op smaak, kleur en uiterlijk, de productietechnische haalbaarheid en houdbaarheid. Een bewezen effectief traject, dat verder bouwt op de creativiteit van onze culinair productontwikkelaars. Door hun passie voor lekker koken ontstaan onverwachte invalshoeken en recepten. Zij zijn de echte smaakmakers van Vezet.

  




© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |


© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |