VERHAAL VAN VOORMAN


Cliff Oosten

Voorman bij Allerhande Box
Werkt bij Vezet sinds 2014 


‘Bye bye horeca. Hello Vezet’


Hoe kwam je bij Vezet terecht?

Hiervoor zat ik een kleine 10 jaar in de horeca. Ik had onder andere een eigen restaurant. Op een dag vertelde ik mijn familie dat ik ging stoppen met de horeca. Ik had alleen nog geen idee wat ik anders moest doen. Mijn broertje wees me toen op Vezet. Ik had direct interesse, want Vezet heeft met voedsel te maken. Vanuit mijn horecaverleden heb ik daar een passie voor. Via een uitzendbureau kwam ik als productiemedewerker bij Kookgemak. Mijn taken zoals sla snijden, opgooien, wegzetten en inpakken waren niet echt een uitdaging. Maar toen kreeg ik door wat de groeimogelijkheden binnen Vezet zijn. Dat was mijn omslagpunt.

Hoe groeide je door? 

Ik kreeg een interne opleiding tot operator. Dan stuur je een team productiemedewerkers aan bij een productielijn. Het ging allemaal snel en ik was hartstikke gemotiveerd. In 2017 leerde ik door tot Mengselmaker. Dat was echt een fantastische baan. Helaas kwam een deel van het werk van de  mengselmakers te vervallen. Gelukkig kreeg ik een aanbod om als Voorman te komen werken bij Vezet Heerhugowaard. Daar wordt de Allerhande Box samengesteld. Ik pakte het met beide handen aan en zit hier nu alweer sinds december 2018.                                                                                                                                                  

Wat denk je van je toekomst hier?

We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Vezet. Allemaal heel interessant en behoorlijk indrukwekkend. Als ik wil kan ik intern misschien verder groeien. Maar voorlopig ligt mijn focus toch bij de Allerhande Box. Met onze positieve instelling en samenwerking  gaan wij records verbreken en de concurrentie voorbij!
© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |


© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |