ALSOF JE UREN IN DE KEUKEN HEBT GESTAAN

 

 

ALSOF JE UREN IN DE KEUKEN HEBT GESTAAN

 

 

ULTRAVERSE MAALTIJDEN UIT EIGEN KEUKEN

Vezet Keuken

In 2020 openden we onze eigen productiekeuken in Purmerend – een plek waar elke dag met passie wordt gewerkt aan de lekkerste, ultraverse gerechten. Wat begon met een paar maaltijden en salades, is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkend assortiment met onder andere quiches, saladrolls en ontbijtproducten.

Onze Keuken groeit hard. Niet alleen qua aanbod, maar ook in bereik: onze producten liggen inmiddels in steeds meer Albert Heijn-filialen, zelfs tot over de grens in België. Een dynamische plek dus, waar innovatie en ambacht hand in hand gaan – en waar we elke dag met trots werken om lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk te maken.

WIST JE DAT...

… we 7 dagen per week verse, smaakvolle producten maken met een team van 18 koks, 42 productie-operators en 7 collega’s op kantoor (planning, afroep en kwaliteit)?

… we dagelijks meer dan 267 verschillende grondstoffen gebruiken in de Vezet Keuken?

… de Ultra Vers-producten vanaf oktober 2025 in minimaal 850 winkels beschikbaar zullen zijn?

… de Lasagne, Pasta Kip Pesto en Kipsaté onze bestverkochte maaltijden zijn?

 

WIST JE DAT...

… we 7 dagen per week verse, smaakvolle producten maken met een team van 18 koks, 42 productie-operators en 7 collega’s op kantoor (planning, afroep en kwaliteit)?

… we dagelijks meer dan 267 verschillende grondstoffen gebruiken in de Vezet Keuken?

… de Ultra Vers-producten vanaf oktober 2025 in minimaal 850 winkels beschikbaar zullen zijn?

… de Lasagne, Pasta Kip Pesto en Kipsaté onze bestverkochte maaltijden zijn?

Het team

De afgelopen jaren is ons team flink gegroeid – niet alleen in aantal, maar ook in kennis, ervaring en samenwerking. Die snelle groei bracht de nodige uitdagingen met zich mee, maar wat zijn we trots op hoe elke afdeling daarmee is omgegaan. Flexibiliteit, betrokkenheid en een gezonde dosis trots kenmerken ons dagelijks werk.

Bij Vezet Keuken blijven we continu verbeteren. Groei is bij ons niet alleen iets van de organisatie, maar ook van de mensen. Medewerkers pakken nieuwe rollen op, ontwikkelen zich en groeien mee.

Elke dag leveren we topprestaties om Albert Heijn zeven dagen per week van de juiste hoeveelheden verse producten te voorzien. Van planning en afroep tot koken en assemblage – alles gebeurt met zorg, snelheid én smaak. En dat proef je!

© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |


© Vezet B.V. All rights reserved | Disclaimer | Privacy | Cookiebeleid |